Kesäleiri 2024

Yllä olevat painikkeet aktivoituvat sitä mukaa kun kesäleirin tietoja saadaan tarkennettua!

Korpilahdella matkailutila Surkeenjärvellä.

Erilaisten koulutusten ja hauskojen illanviettojen lisäksi Flattileirillä on tarjolla monenlaista muutakin toimintaa: Open Show, MEJÄ -koe, jalostustarkastus, arpajaiset jne.

Kesäleiri on Suomen sileäkarvaisten noutajien vuosittain järjestettävä tapahtuma, jossa tarjotaan koulutusta eri lajeissa torstaista sunnuntaihin. Leiri on tarkoitettu kaikille flattiharrastajille vasta-alkajasta metsästäjään ja kokemattomasta kokeneeseen kokeissa kävijään. Leirillä osallistut erilaisiin koulutuksiin oman koirasi kanssa - oman kiinnostuksesi mukaan. Iltaisin vietetään flattihenkistä aikaa muiden leiriläisten kanssa. Ohjelmassa on myös erilaista järjestettyä toimintaa. Leiri sopii kaikenikäisille ja -tasoisille koirille. Jos et ehdi leireilemään moneksi päiväksi, niin voit osallistua koulutuksiin ja tapahtumiin myös päiväkävijänä.

Kesäleirillä on tarjolla mm. Nomea, Mejää ja Rally-tokoa. 

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Kaikki leiriin liittyvät asiat, ruokailut, koulutukset ja majoitukset varataan samalla lomakkeella. Leirin hinta muodostuu majoitustavasta ja yöpymisten määrästä, ruokailuista sekä koulutusmaksuista.

Tiedustelut: Ensisijaisesti flattileiri (ä) flatti.net tai 0400 939 076 (iltaisin, Tanja Aunela).

Leiri pidetään tutussa paikassa Matkailutila Surkeenjärvellä Korpilahdella (osoite: Surkeenjärventie 170, 41840 MOKSI). Lisää leirialueesta matkailutilan nettisivulla www.matkailutilasurkeenjarvi.fi

Leirille voi tulla koko perheen voimin viettämään kesälomaa ja samalla tutustua muihin harrastajiin ja saada vinkkejä omaan harjoitteluun. Leiripaikasta voi myös vuokrata kanootteja, soutuveneitä tai lähteä patikkaretkelle noin 2km päässä olevalle laavulle ja nauttia Surkeejärven ihanista maisemista.

Myös koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen, jotta ryhmäjaot ja laadukas koulutus saadaan järjestettyä. Päivä on jaettu kahteen osaan eli aamupäivä ja iltapäivä koulutuksiin on ilmoittauduttava erikseen ja niistä suoritetaan koulutusmaksu. Mieti siis etukäteen ohjelmasi leirillä ja ilmoittautumisen yhteydessä muista ilmoittautua myös koulutuksiin.

Suosittelemme myös tilaamaan ruokailut leirin ajaksi, sillä lähimpään pieneen ruokakauppaan on 16 km. Aamupalaa, lounasta ja päivällistä tarjoillaan Matkailutila Surkeenjärven päärakennuksessa ja viime vuosina ainakin ruokia kehuttiin kovasti. Ruokaliput saa toimistosta leirille tultaessa.

Leirille on myös suunnitteilla pieni kanttiini josta voi ostaa virvoitusjuomia ja makkaraa.

Maksuohjeet eli yhteissumman, tilinumeron sekä viitenumeron saat sähköpostitse ilmoittautumisajan jälkeen.

Leirillä mahdollisuus ostaa tarvikemyynnin tuotteita.

Leirillä järjestetään samanaikaisesti seuraavat kokeet:

  • MEJÄ-koe torstaina 11.7.2024 - Ilmoittautuminen 15.5-20.6. Voit tulla leirille pelkästään ko. koetta varten. Majoitukset ja ruokailut tulee varata ennakkoon oheisella ilmoittautumislomakkeella. 

Leirin ilmoittautuminen sekä kokeisiin tulijoiden majoitus & ruokailuvaraukset ainoastaan ilmoittautumislomakkeella (avataan myöhemmin). 

Ilmoittautuminen auki 20.5-9.6.2024

Leirin hinnat ilmoitetaan lähiaikoina.