Edustusjoukkuevalinnat

Flattien PM Edustusjoukkuevalinnat 2023

Valinta flattien PM-Edustusjoukkueeseen tulosten perusteella

Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n PM-edustusjoukkueeseen valitaan osallistujat saavutettujen koetulosten perusteella. Ehdokkaaksi joukkueeseen ilmoittaudutaan viimeistään viikko ennen vuoden tapahtuman ilmoittautumisajan päättymistä. Valintaperusteina tulokset edellisen vuoden tapahtuman ilmoittautumisajan umpeutumista seuraavasta päivästä alkaen ja päättyen noin viikko ennen kuluvan vuoden tapahtuman viimeistä ilmoittautumispäivää (esim. vuonna 2023 10.9.2022 – 3.9.2023). Koiralla tulee olla osallistumisoikeus kyseiseen kilpailuluokkaan sen maan sääntöjen mukaisesti, missä koe pidetään. Joukkueeseen valittavan koiran omistajan tulee olla Suomen Sileäkarvaiset Noutajat ry:n jäsen.

Valinta tapahtuu alla olevan pistetaulukon mukaisesti. Mukaan huomioidaan viisi parasta Suomesta ja Pohjoismaista virallisesta kokeesta saavutettua tulosta. Mikäli kahdella tai useammalla koiralla on viisi tulosta yhteenlaskettuina tasapisteet, huomioidaan koirien seuraavaksi parhaat tulokset ja niin edelleen, kunnes koirien järjestys selviää. Mikäli koirien tulokset ovat muidenkin tulosten laskennan jälkeen tasan, ratkaistaan osallistuminen arvalla. Jos joukkueita lähetetään useampi kuin yksi, joukkuejako ratkaistaan rankingin mukaan.

Koiran omistajan tulee luetella koiran kaikki tulokset (5 parasta) ja toimittaa Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n Nou/nome -toimikunnan puheenjohtajalle sähköpostitse nome flatti.net (lisää väliin @) ilmoittautumisen yhteydessä riittävät todisteet koiran saavuttamista tuloksista. Mikäli tiedot näkyvät Kennelliiton tietokannassa, viittaus sinne riittää todisteeksi. Vain omistajan ilmoittamat tulokset otetaan huomioon.

Ulkomaisten kokeiden osalta käytetään samaa pisteytystä kuin suomalaisten kokeiden osalta, jos arvostelu ja palkinnot ovat sovellettavissa. Jos palkintoja ei jaeta, viralliset pohjoismaiset WT-tulokset otetaan huomioon samoin prosentuaalisin pisterajoin kuin suomalaisissa WT-kokeissa. Tanskan NOME-B-kokeen serti ja SA pisteytetään kuten Suomen NOME-B VOI1.

  pisteet
NOME-AA16
NOME-A KVA16
NOME-ASERT6
NOME-A KVCACIT6
NOME-A KVVARA-CACIT6
NOME-AA25
NOWTVOI1 tai vastaavat pisteet5
NOME-B SM1. sija4
NOME-A SM1. sija4
SM-WT1. sija4
Flattimestaruus1. sija4
NOME-AA34
NOME-BVOI14
NOWTVOI2 tai vastaavat pisteet4
NOME-A-AVOA13
FI KVA 3
FI KVA-FT 3
FI KVA-WT 3
NOME-B SM2. sija3
NOME-A SM2. sija3
SM-WT2. sija3
Flattimestaruus2. sija3
NOME-BVOI23
NOWTVOI3 tai vastaavat pisteet3
NOME-B SM3. sija2
NOME-A SM3. sija2
SM-WT3. sija2
Flattimestaruus3. sija2
NOWTAVO12
NOME-BVOI32
NOME-B AVO11
NOME-B SMFinaalipaikka1
NOME-A SMFinaalipaikka1
SM-WTFinaalipaikka1
FlattimestaruusFinaalipaikka1