Jäseneksi

Jäsensihteerin tavoitat osoitteesta jasenasiat (ä) flatti.net

Miten voit liittyä jäseneksi?

Liittyäksesi yhdistyksen jäseneksi sinun ei tarvitse omistaa sileäkarvaista noutajaa. Jäsenenä saat yhdistyksen jäsenlehden kotiisi 4 kertaa vuodessa, etusijan yhdistyksen järjestämiin kokeisiin ja koulutuksiin yms. Kesken vuotta jäseneksi liittyvä saa liittymislahjaksi nipun edellisiä Flattiviestejä, joko paperisia tai digitaalisia. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden, kuitenkin 1.10 - 31.12 välillä liittyneet saavat ko. loppuvuoden jäsenmaksun ilmaiseksi.

Halutessasi liittyä jäseneksi, ilmoita jäsensihteerille:

  • nimesi
  • osoitteesi
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite.

Ilmoituksen voit tehdä joko sähköpostitse, nettilomakkeella tai postin kautta.

Kun jäsensihteeri on saanut tietosi, lähetetään sinulle lasku, jossa on tarkemmat tiedot jäsenmaksun maksamisesta. Odotathan siis hetkisen ja maksat jäsenmaksun vasta laskun saatuasi!

JÄRJESTÖN JÄSENMAKSUT 2024

  • Liittymismaksu 5 € (ei koske pentuejäseniä)
  • Varsinainen jäsen 28 €  
  • Perhejäsen 6 € (ei omaa lehteä) 
  • Pentuejäsen 10 € (kasvattajan ilmoittama)
  • Pentuejäsenmaksu kasvattajalle, hänen ilmoittaessa ulkomaalaisen pentuejäsenen 16 €. Pentuejäsenmaksu sisältää 10€ lehden postituskuluja
  • Maksumuistutus 5 €

Kasvattajille:

Kasvattajien on mahdollista liittää uusia pentujen omistajia yhdistyksen jäseneksi. Pentuejäsenyys on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät aiemmin ole yhdistyksen jäseniä. Pentuejäsenet saavat samat edut kuin varsinainen jäsen, mm. äänestysoikeuden, etusijan kokeisiin ja koulutuksiin. Kesken vuotta liitetyt henkilöt saavat liittymislahjaksi nipun edellisiä Flattiviestejä, joko paperisia tai digitaalisia.

Pentuejäseniä ilmoitettaessa jäsensihteerille, tulee ilmoittaa kunkin pentuejäsenen nimi- ja osoitetiedot sekä mielellään myös puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotta tarpeen vaatiessa saamme yhteyden henkilöön. Muistakaa ilmoittaa mahdollisten ulkomailla asuvien pentuejäsenten kotimaat selkeästi, myös Ahvenanmaa, jotta posti kulkee sujuvasti.

HUOM! Pentueilmoitusta lähettäessä tulee kuitti pentuejäsenten maksusta olla jäsenten yhteystietojen yhteydessä! Pentuejäseniä ei kirjata rekisteriin, ennen kuin kuitti on lähetetty ja varmistus maksusta saatu! Kuitin lähettämällä nopeuttaa huomattavasti jäsenten kirjaamista rekisteriin!

Pentuejäsenten jäsenmaksut voi maksaa jäsenmaksutilille FI23 5620 0920 4247 43, maksussa tulee olla viitenumero 20158 

Osoitteenmuutokset:

Jäsenpostin sujuvan kulkemisen vuoksi on tärkeää, että osoitteen- tai nimenmuutoksista muistetaan ilmoittaa jäsensihteerille! Uutta osoitetta ilmoittaessa tulee ilmoittaa myös vanha osoite, koska rekisterissä saattaa olla myös toinen samanniminen henkilö. Ilmoituksen muutoksista voi tehdä sähköpostitse, nettilomakkeella tai postin kautta.

Jos sinulla on jäsenyydestä tai jäsenasioihin liittyen jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Jäsensihteeri 
Heidi Vainio 
Leikluodontie 130 
23310 Taivassalo 
p. 0400 822 110
jasenasiat (ät) flatti.net