Flattien kesäleiri

  • to-su 11.14.7.2024
  • Surkeenjärvi

Matkailutila Surkeenjärvi

Kesäleiri on Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n vuosittain järjestämä tapahtuma, jossa tarjotaan koulutusta kaikille harrastajille vasta-alkajista kokeneeseen kehäkettuun, myös pennut ovat tervetulleita!

Leirillä osallistut erilaisiin koulutuksiin yhdessä koirasi kanssa, täysin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Iltaisin vietetään flattihenkistä aikaa yhdessä muiden leiriläisten kanssa. Jos et ehdi leireillä montaa päivää, voit osallistua tapahtumiin myös päiväkävijänä.

Matkailutila Surkeenjärvi on idyllinen paikka metsän keskellä, Surkeenjärven rannalla. Paikka on tunnettu myös erinomaisen maukkaasta keittiöstään. Majoitusmahdollisuuksia löytyy teltasta lomamökkiin, ja kaikkiin sisämajoituksiin saat ottaa koiran mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.flatti.net. Ilmoittautuminen on auki 20.5.–9.6. välisen ajan.

Koulutuksia on tarjolla seuraavissa lajeissa: NOME, MEJÄ, RALLY-TOKO, TOKO Lisätietoa koulutuksista ja kouluttajista Flattiviestissä 2/24 sekä järjestön verkkosivuilla ja Facebook-tapahtumassa

Leirin muut tapahtumat 
MEJÄ-koe TO 11.7.2024
Jalostustarkastus PE 12.7.2024
Open Show LA 13.7.2024

Tiedustelut flattileiri (ä) flatti.net

Kesäleirin omat sivut avattu. Sivuille pääset tästä!