Kesäleiri 2022

kuva (c) Tiina Kisonen

 

13-17.7.2022 Flattien kesäleiri

Korpilahdella matkailutila Surkeenjärvellä.

Erilaisten koulutusten ja hauskojen illanviettojen lisäksi Flattileirillä on tarjolla monenlaista muutakin toimintaa: Open Show, MEJÄ -koe, jalostustarkastus, arpajaiset jne.

Kesäleiri on Suomen sileäkarvaisten noutajien vuosittain järjestettävä tapahtuma, jossa tarjotaan koulutusta eri lajeissa torstaista sunnuntaihin. Leiri on tarkoitettu kaikille flattiharrastajille vasta-alkajasta metsästäjään ja kokemattomasta kokeneeseen kokeissa kävijään. Leirillä osallistut erilaisiin koulutuksiin oman koirasi kanssa - oman kiinnostuksesi mukaan. Iltaisin vietetään flattihenkistä aikaa muiden leiriläisten kanssa. Ohjelmassa on myös erilaista järjestettyä toimintaa. Leiri sopii kaikenikäisille ja -tasoisille koirille. Jos et ehdi leireilemään moneksi päiväksi, niin voit osallistua koulutuksiin ja tapahtumiin myös päiväkävijänä.

Kesäleirillä on tarjolla mm. Nomea, Mejää ja Rally-tokoa. Kouluttajaesittelyt voit tarkistaa linkin takaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Kaikki leiriin liittyvät asiat, ruokailut, koulutukset ja majoitukset varataan samalla lomakkeella. Leirin hinta muodostuu majoitustavasta ja yöpymisten määrästä, ruokailuista sekä koulutusmaksuista. Tiedustelut: Tanja Aunela, ensisijaisesti flattileiri @ flatti.net tai 0400 939 076 (iltaisin).

Leiri pidetään tutussa paikassa Matkailutila Surkeenjärvellä Korpilahdella (osoite: Surkeenjärventie 170, 41840 MOKSI). Lisää leirialueesta matkailutilan nettisivulla www.matkailutilasurkeenjarvi.fi

Leirille voi tulla koko perheen voimin viettämään kesälomaa ja samalla tutustua muihin harrastajiin ja saada vinkkejä omaan harjoitteluun. Leiripaikasta voi myös vuokrata kanootteja, soutuveneitä tai lähteä patikkaretkelle noin 2km päässä olevalle laavulle ja nauttia Surkeejärven ihanista maisemista.

Myös koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen, jotta ryhmäjaot ja laadukas koulutus saadaan järjestettyä. Päivä on jaettu kahteen osaan eli aamupäivä ja iltapäivä koulutuksiin on ilmoittauduttava erikseen ja niistä suoritetaan koulutusmaksu. Mieti siis etukäteen ohjelmasi leirillä ja ilmoittautumisen yhteydessä muista ilmoittautua myös koulutuksiin.

Suosittelemme myös tilaamaan ruokailut leirin ajaksi, sillä lähimpään pieneen ruokakauppaan on 16 km. Aamupalaa, lounasta ja päivällistä tarjoillaan Matkailutila Surkeenjärven päärakennuksessa ja viime vuosina ainakin ruokia kehuttiin kovasti. Ruokaliput saa toimistosta leirille tultaessa.

Leirille on myös suunnitteilla pieni kanttiini josta voi ostaa virvoitusjuomia ja makkaraa.

Maksuohjeet eli yhteissumman, tilinumeron sekä viitenumeron saat sähköpostitse ilmoittautumisajan jälkeen.

Viime kesän leirifiiliksiä löytyy Flattileiri 2021, tämän vuoden leiritunnelmat löydät Flattileiri 2022 alta.

Leirillä mahdollisuus ostaa tarvikemyynnin tuotteita.

Leirin yhteyshenkilö on Tanja Aunela, flattileiri @ flatti.net. 


 

Leirillä järjestetään samanaikaisesti seuraavat kokeet:

  • Torstaina 14.7.2022 MEJÄ-koe

Voit tulla leirille pelkästään ko. koetta varten. Majoitukset ja ruokailut tulee varata ennakkoon oheisella ilmoittautumislomakkeella.


 

Leirin ilmoittautuminen sekä kokeisiin tulijoiden majoitus & ruokailuvaraukset ainoastaan ilmoittautumislomakkeella (linkki aukeaa 17.05.2022).

 

ILMOITTAUTUMINEN 17.5. - 14.6.2022

 

Leirin hinnat:

Huonemajoitus45 € /vrklapset 4-12 v 22,50 € /vrk, alle 4v veloituksetta
   
Matkailuvaunupaikka / asuntoautopaikka20 € /vrk + 5€/vrk/sähkö 
telttapaikka12 € /vrk + 5€/vrk/sähkö 
koulutukset

8 € / koulutus tai
13 € /pv/koira

lapset alle 13v veloituksetta
päiväkävijämaksu16 € /päiväei sis.ruokailua, mutta sis. koulutuksen
ruokapaketti (aamiainen, lounas, päivällinen)30 € /vrk /aikuinenlapset 4-12 v 15 € /vrk, alle 4v veloituksetta
aamiainen8 € /vrk /aikuinenlapset 4-12 v 4 €/ vrk, alle 4v veloituksetta
lounas11 € /vrk /aikuinenlapset 4-12 v 6 € /vrk, alle 4v veloituksetta
päivällinen15 € /vrk /aikuinenlapset 4-12 v 7,5 € /vrk, alle 4v veloituksetta