Flatti-PM 2021

Pohjoismainen mestaruus 2021 – lähde edustamaan Suomea!

Flattien Pohjoismainen mestaruuskoe järjestetään Tanskassa lähellä Roskildea 16.-17.10.2021.

Lauantaina kilpaillaan joukkuemestaruudesta (Nordic Championship Team Event). Kisa toteutetaan IWT-tyyppisenä damikokeena, jossa kisataan kolmen hengen joukkueissa. Jokaisella maalla on kaksi joukkuepaikkaa.

Sunnuntaina kilpaillaan yksilömestaruudesta virallisissa A- ja B-kokeissa (A-kokeessa Nordic Championship ja B-kokeessa Nordic Cup). Maajoukkueeseen valitaan 6 koirakkoa, joista muodostetaan joukkuekisan joukkueet. Nämä samat koirat osallistuvat A- ja B-kokeisiin, kolme kumpaankin.

Jos olet kiinnostunut edustusjoukkuepaikasta, ilmoita koirasi viisi parasta koetulosta ajalta 19.8.2019-17.8.2021 pohjoismaisista A-, B- ja WT-kokeista edustusjoukkuesäännön mukaan NOME-toimikunnan puheenjohtajalle nome flatti.net viimeistään 24.8.2021. (lisää @ osoitteen väliin)

Ilmoita hakemuksessasi:

  • Ohjaajan nimi
  • Ohjaajan puhelinnumero
  • Ohjaajan sähköpostiosoite
  • Ohjaajan asuinkunta
  • Koiran omistaja
  • Koiran virallinen nimi
  • Koiran kutsumanimi
  • Linkki koiran tietoihin Koiranetiin
  • Rankingpisteisiin oikeuttavat tulokset
  • Jos tulokset eivät näy Koiranetissä, kuva koepöytäkirjasta

Lisää tietoa tapahtumasta järjestäjän kutsussa alla:

 

PDF-tiedostoNCFCR 2021-eng.pdf (921 kB)
Kutsu flattien pohjoismaiseen mestaruuskilpailuun

Tanskan sääntöjen mukaan osallistumisoikeus voittajaluokan B-kokeeseen on kaksi AVO1-tulosta A- tai B-kokeesta saaneella koirakolla. Voittajaluokan A-kokeeseen vaaditaan A-kokeen AVO1-tulos. Ulkomaisilta koirilta vaaditaan todistus vastaavasta tuloksesta (AVO1-tulos ruotsalaisesta tai tanskalaisesta A-kokeesta, voittajaluokan A-koetulos tai hyväksytty noutajien käytännön metsästyskoe), jonka Tanskan Noutajajärjestö on hyväksynyt.

Joukkueeseen valittavilla tulee ensisijaisesti olla oikeus kilpailla virallisissa voittajaluokan A- ja B-kokeissa Tanskan sääntöjen mukaan. Jos jokin maa ei saa kokoon joukkuetta, jolla on vaaditut A-kokeen kilpailuoikeudet, myöntää Tanskan Noutajajärjestö erityisluvan näille koirakoille startata tässä kokeessa, edellyttäen, että koirakoilla on oikeus kilpailla A-kokeissa kotimaassaan.

Suomen sileäkarvaiset noutajat ry nimeää Tanskaan kaksi joukkuetta edustusjoukkuevalintasäännön mukaisesti hakemusten perusteella. Näitä joukkueita yhdistys avustaa rahallisesti. Koronapandemian vuoksi kaksi viimeistä koekautta ovat olleet vajaita, mistä syystä tulokset huomioidaan kahden vuoden ajalta normaalin yhden vuoden aikaan verrattuna.