Toimisto

Terve!

Nimeni on Tanja Aunela ja toimin tämän vuoden kesäleirin leiripäällikkönä. 

Kotona asustaa tällä hetkellä 5v flattinarttu Kira (Finnflats Kelly). 

Leiripäällikkyyden lisäksi toimin tällä hetkellä yhdistyksen sihteerinä ja aiempina vuosina olet saattanut bongata minut myös tarvikemyynnissä. 

Haluan toivottaa kaikki flattien omistajat lämpimästi tervetulleiksi. Leirin aikana pyöritän yhdessä Heidin kanssa toimistoa ja vastaan leirin käytännön asioiden sujuvuudesta. Ennen leiriä tavoitat minut parhaiten flattileiri@flatti.net osoitteesta, leirin aikana saa myös rohkeasti tulla nykäisemään hihasta!

Nähdään leirillä! :)

Heippa,


Olen Heidi Vainio ja toimin tänä vuonna leirillä toimistossa apuna. Ole monille jo tuttu entuudestaan, koska toimin yhdistyksen rahastonhoitajana sekä jäsensihteerinä. Olen aiemmin ollut myös tarvikemyyjänä. 


Flattihistoriani alkaa vuodesta 2013 ja nykyisin kotona on kolme mustaa ystävää, 7v. Uuno (C.I.E. FI JVA LT MVA LTV-19 Morrini Carrock Beck) sekä 1v. sisarukset Tyyne (Finnflats Oighrig) ja Seabee (Finnflats Olympias). Kasvatustyötä teen yhdessä Tuulan kanssa kennelnimellä Finnflats.


Toivon että parin koronavuoden jälkeen saamme kesäleiristä iloisen ja flattimaisen tapahtuman. Lämpimästi tervetuloa leirille!


 

Hei.

Olen Virpi Peltonen Turusta.


Leirillä olen toimistossa Tanjan ja Heidin apuna sekä toimin ensi kertaa leirille tulevien kontaktihenkilönä.

Yhdistyksessä pidän Flattiviestin Vanhat ja viisaat- palstaa ja  listaa yli 13-vuotiaista flateistä.

Kotona minulla on tällä hetkellä kaksi flattiä, äiti Jippi 11v10kk (Flatts Kellys Happy Girl) ja tytär Rita  7v (Flatts Happy Lovergirl). Flätit veivät sydämeni yli 30 vuotta sitten ja ne täyttävät elämäni edelleenkin.

Tervetuloa kaikki flattiharrastajat kesäleirille Surkeenjärvelle. Tehdään yhdessä ikimuistoinen leiri. Leirin aikana voivat kaikki, erityiseesti ensi kertaa leirille tulevat olla minuun yheydessä leirillä oloon ja toimintaan liittyvissä asioissa. Tarkoituksena on löytää toisemme ja myös uusia harrastuksia ja ystäviä. Minut tavoittaa  puh. 040 58 93157 facessa Virpi Peltonen ja sähköpostilla virpi.peltonen @ turkuflatti.net. Nähdään, opitaan uutta ja pidetään hauskaa heinäkuussa flattileirillä!