Toimisto

Terve!

Nimeni on Tanja Aunela ja toimin tämän vuoden kesäleirin leiripäällikkönä. 

Kotona asustaa tällä hetkellä hieman vajaa 4v flattinarttu Kira (Finnflats Kelly). 

Leiripäällikkyyden lisäksi toimin tällä hetkellä yhdistyksen sihteerinä ja aiempina vuosina olet saattanut bongata minut myös tarvikemyynnissä. Muutaman vuoden leiritauon jälkeen on mukava päästä palaamaan Surkeen patojen pariin. 

Haluan toivottaa kaikki flattien omistajat lämpimästi tervetulleiksi. Leirin aikana pyöritän yhdessä Liisan kanssa toimistoa ja vastaan leirin käytännön asioiden sujuvuudesta. Ennen leiriä tavoitat minut parhaiten flattileiri@flatti.net osoitteesta, leirin aikana saa myös rohkeasti tulla nykäisemään hihasta!

Nähdään leirillä! :)

Tervehdys kaikille!

Olen Liisa Keränen, flattiharrastaja jo vuodesta 2003. Tällä hetkellä kotona kanssani asustavat flatit Heila (Goofytroop’s Secret Love) 6 v sekä Buumin Maija Poppanen, s. 3/21. Flattileirejä ja -tapahtumia on tullut koluttua jo useita vuosia. Monta kertaa olen istunut toimistossa ja tavannut teitä muita flattiharrastajia sekä hienoja flattejanne.

 

Mejä on meidän lauman päälaji. Sen parissa tulee kierrettyä Suomea kesäisin ristiin rastiin. Flattejakin näkee kokeissa mukavasti, kannustan kaikkia kokeilemaan tätä hienoa lajia. Mejän lisäksi puuhastellaan vähän kaikenlaista nomesta jopa pk-lajeihin, välillä tavoitteellisemmin ja välillä omaksi ja koirien iloksi. Heilan mielestä ykköslaji on kuitenkin edelleen pallojen keräily. 

 

Toivottavasti nähdään heinäkuussa leirillä ja kaiken maailman rajoitukset ovat siihen mennessä poistuneet. Toimistossa olemme teitä varten auttamassa ja vastaamassa kysymyksiin. Yhdessä rakennetaan taas mukava flattikansan kesän kohokohta.

 

Liisa