Kesäleiri 2017

 


Ilmoittautuminen flattileirille >>

Juniorimestaruus & Flattikisälli, majoitus- ja ruokailuvaraukset >>

 


 

kuva (c) Sanni Väyrynen

 

12. - 16.07.2017 Flattien kesäleiri

Korpilahdella matkailutila Surkeenjärvellä.

 

 

 

 

 

Kesäleiri on Suomen sileäkarvaisten noutajien vuosittain järjestettävä tapahtuma, jossa tarjotaan koulutusta torstaista sunnuntaihin. Koulutuksia tulossa seuraavasti: NOME, MEJÄ, RALLY-TOKO, VEPE. Kouluttajaesittelyjä Flattiviestissä 2/2017 sekä flattileirin fb-sivuilla.

 

Leiri pidetään viimevuotisessa paikassa Matkailutila Surkeejärvellä Korpilahdella (osoite: Surkeenjärventie 170, 41800 Korpilahti). Lisää leirialueesta matkailutilan nettisivulla www.matkailutilasurkeenjarvi.fi

Kesäleirille ovat tervetulleita kaikki flattiharrastajat koulutustasoon katsomatta. Leirille voi tulla koko perheen voimin viettämään kesälomaa ja samalla tutustua muihin harrastajiin ja saada vinkkejä omaan harjoitteluun. Leiripaikasta voi myös vuokrata kanootteja, soutuveneitä tai lähteä patikkaretkelle noin 2km päässä olevalle laavulle ja nauttia Surkeejärven ihanista maisemista.

Myös koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen, jotta ryhmäjaot ja laadukas koulutus saadaan järjestettyä. Päivä on jaettu kahteen osaan eli aamupäivä ja iltapäivä koulutuksiin on ilmoittauduttava erikseen ja niistä suoritetaan koulutusmaksu. Mieti siis etukäteen ohjelmasi leirillä ja ilmoittautumisen yhteydessä muista ilmoittautua myös koulutuksiin.

Suosittelemme myös tilaamaan ruokailut leirin ajaksi, sillä lähimpään pieneen ruokakauppaan on 16km. Aamupalaa, lounasta ja päivällistä tarjoillaan Matkailutila Surkeejärven päärakennuksessa ja viime vuonna ainakin ruokia kehuttiin kovasti. Ruokaliput saa toimistosta leirille tultaessa.

Leirille on myös suunnitteilla pieni kanttiini josta voi ostaa virvoitusjuomia ja makkaraa.

Maksuohjeet eli yhteissumman, tilinumeron sekä viitenumeron saat sähköpostitse, kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi ja varmistaneet majoituksen.

 

Viime kesän leirifiiliksiä löytyy facebook-ryhmästä ”Flattien kesäleiri 2016”

Leirin FB-sivu löytyy nimellä Flattileiri 2017

 

Tarvikemyynti on myös paikalla tapahtumassa

Leirin yhteyshenkilö on Piia Piiparinen, email. flattileiri@gmail.com


 

Leirillä järjestetään samanaikaisesti torstaina 13.07.2017 Mejä-koe (AVO, VOI) sekä myös Flattien Juniorimestaruus 15.07.2017 ja Flatti Kisälli 14. - 15.07.2017.

 

Voit tulla leirille pelkästään ko. kokeita varten. Majoitukset ja ruokailut tulee varata ennakkoon oheisella ilmoittautumislomakkeella.

 


 

Leirin ilmoittautuminen sekä kokeisiin tulijoiden majoitus & ruokailuvaraukset ainoastaan tälle tulevalle ilmoittautumislomakkeella.

 

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 01.06.2017. Huom. ennakkoilmoituksia ei huomioida.

 


 

Leirin hinnat:

2 hengen huone40€ /vrklapset 4-12 v 20€ /vrk, alle 4v veloituksetta
3 - 5 hengen huone35€ /vrklapset 4-12 v 17,50€ /vrk, alle 4v veloituksetta
matkailuvaunupaikka / asuntoautopaikka18€ /vrksis. sähkön
telttapaikka9€ /vrk 
koulutukset6€ / koulutuslapset alle 13v veloituksetta
päiväkävijämaksu20€ /päiväei sis.ruokailua
lounaspaketti (aamiainen, lounas, päivällinen)25€ /vrk /aikuinenlapset 4-12 v 11€ /vrk, alle 4v veloituksetta
aamiainen6€ /vrk /aikuinenlapset 4-12 v 3€/ vrk, alle 4v veloituksetta
lounas8 € /vrk /aikuinenlapset 4-12 v 4€ /vrk, alle 4v veloituksetta
päivällinen13 € /vrk /aikuinenlapset 4-12 v 6€ /vrk, alle 4v veloituksetta