SporttiRakin edut jäsenille

Tarjous  18.4. - 13.5.2019!


Suomen sileäkarvaiset noutajat ja SporttiRakki tarjoavat kaikille Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n jäsenille mahdollisuuden lunastaa SporttiRakin PRO-jäsenyys alennettuun hintaan! Tarjous on voimassa 18.4. - 13.5.2019.

SporttiRakki on koiraurheilun- ja harrastamisen valmennusyhteistö, joka on tavoittanut suuren määrän koiraharrastajia ympäri Suomen. Tavoitteena on yhdistää koko Suomen koiraurheiluväki saman palvelun alle ja helpottaa laadukkaan koira-aiheisen tiedon ääreen pääsemistä ja lisätä koiraharrastamisen positiivisuutta ja aktiivisuutta Suomessa.

Katso SporttiRakin esite tästä: SporttiRakki pähkinänkuoressa
Tutustu SporttiRakin kotisivuihin tästä: https://sporttirakki.fi/

SporttiRakki tarjoaa harrastajille sekä paljon ilmaissisältöä että maksullista PRO-jäsensisältöä, jonka avulla voi pureutua entistä paremmin koiraharrastamisen ja koirankouluttamisen pariin Suomen huippuasiantuntijoiden johdolla.

Kampanja-aikana 18.4. - 13.5.2019 Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n jäsenten on mahdollista lunastaa PRO-jäsenyys 15 prosentin alennettuun hintaan. Jos olet jo SporttiRakin PRO-jäsen, ei hätää: voit ostaa seuraavan jakson nyt ja lunastaa sen myöhemmin (kuitenkin viimeistään vuoden kuluessa), kun nykyinen jaksosi päättyy.

Katso esite SportiRakin PRO-jäsenyydestä tästä: SporttiRakin PRO-jäsenesite

SporttiRakin PRO-jäsenyyspakettien hinnat ovat meille kampanja-aikana
  3 kk:  25,40 €, norm. 29,90 €
  6 kk:  42,40 €, norm. 49,90 €
12 kk:  67,90 €, norm. 79,90 €.
Voit valita haluamasi pituisen jakson.