SporttiRakin edut jäsenille

Tarjous päättyi tiistaina 15.1.2019 !


Suomen sileäkarvaiset noutajat ja SporttiRakki tarjoavat kaikille Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n jäsenille mahdollisuuden lunastaa SporttiRakin PRO-jäsenyys alennettuun hintaan!

SporttiRakki on koiraurheilun- ja harrastamisen valmennusyhteistö, joka on tavoittanut suuren määrän koiraharrastajia ympäri Suomen. Tavoitteena on yhdistää koko Suomen koiraurheiluväki saman palvelun alle ja helpottaa laadukkaan koira-aiheisen tiedon ääreen pääsemistä ja lisätä koiraharrastamisen positiivisuutta ja aktiivisuutta Suomessa.

Katso SporttiRakin esite tästä: SporttiRakki pähkinänkuoressa
Tutustu SporttiRakin kotisivuihin tästä: https://sporttirakki.fi/

SporttiRakki tarjoaa harrastajille sekä paljon ilmaissisältöä että maksullista PRO-jäsensisältöä, jonka avulla voi pureutua entistä paremmin koiraharrastamisen ja koirankouluttamisen pariin Suomen huippuasiantuntijoiden johdolla.

Nyt Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n jäsenten on kuukauden ajan mahdollista lunastaa PRO-jäsenyys vähintään 10 prosentin alennettuun hintaan. Mitä enemmän kiinnostuneita, sitä suurempi alennusprosentti! Jos olet jo SporttiRakin PRO-jäsen, ei hätää: voit ostaa seuraavan jakson nyt ja lunastaa sen myöhemmin (kuitenkin viimeistään vuoden kuluessa), kun nykyinen jaksosi päättyy.

Katso esite SportiRakin PRO-jäsenyydestä tästä: SporttiRakin PRO-jäsenesite

SporttiRakin PRO-jäsenyyspakettien normaalihinnat ovat
  3 kk:  29,90 €
  6 kk:  49,90 €
12 kk:  79,90 €.
Voit valita haluamasi pituisen jakson, ja saat siitä alennuksen, jonka suuruus riippuu kampanjan aikana sitoutuneiden jäsentemme määrästä seuraavasti:

  • yli 20 sitoutunutta:   -10 %
  • yli 40 sitoutunutta:   -12.5 %
  • yli 100 sitoutunutta: -15 %
  • yli 500 sitoutunutta: -20 %