SporttiRakin edut jäsenille

Tarjous  1.2. - 31.3.2023!


Suomen sileäkarvaiset noutajat ja SporttiRakki tarjoavat kaikille Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n jäsenille mahdollisuuden lunastaa SporttiRakin PRO-jäsenyys alennettuun hintaan! Tarjous on voimassa 1.2. - 31.3.2023.

SporttiRakki on koiraurheilun- ja harrastamisen valmennusyhteistö, joka on tavoittanut suuren määrän koiraharrastajia ympäri Suomen. Tavoitteena on yhdistää koko Suomen koiraurheiluväki saman palvelun alle ja helpottaa laadukkaan koira-aiheisen tiedon ääreen pääsemistä ja lisätä koiraharrastamisen positiivisuutta ja aktiivisuutta Suomessa.

Tutustu SporttiRakin kotisivuihin tästä: https://sporttirakki.fi/

SporttiRakki tarjoaa harrastajille sekä paljon ilmaissisältöä että maksullista PRO-jäsensisältöä, jonka avulla voi pureutua entistä paremmin koiraharrastamisen ja koirankouluttamisen pariin Suomen huippuasiantuntijoiden johdolla.

Kampanja-aikana 1.2. - 31.3.2023 Suomen sileäkarvaiset noutajat ry:n jäsenten on mahdollista lunastaa PRO-jäsenyys 20 prosentin alennettuun hintaan. Jos olet jo SporttiRakin PRO-jäsen, ei hätää: voit ostaa seuraavan jakson nyt ja lunastaa sen myöhemmin (kuitenkin viimeistään vuoden kuluessa), kun nykyinen jaksosi päättyy.

Katso esite SportiRakin PRO-jäsenyydestä tästä: SporttiRakin PRO-jäsenesite

SporttiRakin PRO-jäsenyyspakettien hinnat ovat meille kampanja-aikana
12 kk:  71,92 €, norm. 89,90 €.